Itt két szolgáltatásomról szeretnék írni, az egyik a gél lakk, a másik a shell lakk. Abszolut természetes kinézete miatt én ezeket szeretem magamon is a legjobban. 

SHELL LAKK: Előnye: Amikor felkenem a terméket a köröm lemezre, nem kell enyhén bolyhozni sem, csak zsírtalanítani. Hátránya: áztatnom kell a vendég kezét 10 percig acetonban, hogy a lakk leoldódjon a körömről. Jelenlegi ára száraz manikűrrel együtt 3000Ft Elkészítése kb 1 óra. 

 

 

 

 

 

 

 

GÉL LAKK: Legpozitívabb előnyei a színek sokasága, melyben kapni lehet a terméket, és tartóssága.  Hátránya: felkenés elött enyhén bolyhozni kell a körmöt, leoldásra nem, csak lereszelésre van lehetőség. Igaz, én nagyon vigyázok a vendégek körmére, mintha a sajátom lenne. Általában két-három hetente jönni kell a szett cserére. Ára száraz manikűrrel együtt szintén 3000Ft. 

Mindkét esetben kb 90 színből választhatsz.

Mindkét esetben ingyenesen felfestek egy gyűrűsujjnyi mintát a vendégnek ha szeretné, azért már további árat nem számolok fel. Remélem, hogy a fentiek leírásával megkönnyítettem a vendégek döntését, azonban ha még bármi kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan, és én tudásom erejéig szívesen válaszolok.

További gél lakk képeket találsz a fenti műköröm képeken belül a gél lakk képtáramban. 

 

 

 

Diavetítő